Смарт празници со Grouper & Mastercard! Вклучи се и ОСВОЈ iPhone 7 и Samsung Galaxy S7!

Со секое купување на Grouper.mk од 15.12.2016 до 20.01.2017 година со твојата Mastercard картичка учествуваш во извлекување за iPhone 7 и Samsung Galaxy S7!

Правила на наградна игра