Немаш платежна картичка?

Упатство за плаќање преку уплатница1. Уплатете ја сумата која сакате да ви биде додадена на Вашиот Grouper профил.
Информациите за попoлнување на уплатницата се прикажани на сликата погоре.

2. Испратете ни email на [email protected] со следните информации:

  • име на уплатувачот
  • e-mail со кој сте регистрирани на grouper.mk
  • сумата која сте ја уплатиле
  • датум на уплата
  • скенирана или сликана уплатница 

3. По добиениот email и откако трансакцијата ќе се реализира средствата ќе ви бидат префрлени во вашата торбичка за да може да си ја купите саканата зделка.

По добивањето на средствата во вашата торбичка ќе ја видите сумата која сте ја уплатиле. За да ја купите зделката кликнете на КУПИ ВЕДНАШ и во ТИП НА ПЛАЌАЊЕ одберете ТОРБИЧКА. Купоните ќе ги добиете на вашиот профил во Мои Купони - Достапни.