Освој Samsung S8 со Grouper и Mastercard + над 300 подароци

Со секое купување на Grouper.mk од 25.09.2017 до 15.11.2017 година со твојата Mastercard картичка со трансакција над 300 ден. учествуваш во извлекување за Samsung Galaxy S8!

Секоја трансакција направена од мобилната апликација ти носи двојна шанса за добивка!

  • Подарок маица добивате за трансакција направена со Mastercard картичка во вредност од 1500-3000 ден. (Залихите се потрошени!)
  • Подарок термос добивате за трансакција направена со Mastercard картичка во вредност од 3001-6000 ден. (Залихите се потрошени!)
  • Подарок ранец добивате за трансакција направена со Mastercard картичка во вредност од 6001-12.000 ден. (Залихите се потрошени!)
  • Подарок куфер добивате за трансакција направена со Mastercard картичка над 12.001 ден. (Залихите се потрошени!)

 

Подароците може да се подигнат од 5.10.2017 до 6.11.2017

Еден корисник може да добие по еден примерок од секој брендиран подарок. 

Забелешка: Доколку се изврши рефундација на трансакцијата, а сте го подигнале подарокот кој ви бил доделен преку истата трансакција, потребно е да направите плаќање на брендираниот производ односно подарок.