Работа во Grouper

Имаме потреба од нов член во одделот Social media & Markerting. Ако си Internet freak и си опседнат со социјални мрежи, неможеш да се одвоиш од телефонот, сакаш да учиш нови работи, а креативноста ти е јака страна можеби ти си нашиот нов Social Media Marketing Manager/Assistant.

Потребни вештини

A must> Познавање на Adobe Photoshop и Illustrator (Basic to Intermediate level)

Се смета за предност> Познавање на Facebook Ads Manager

Способност за брзо учење

Во што се состои работата:

  • Подготовка на Ads (реклами) во Facebook Ads Manager
  • Подготовка на дизајни за web и social media
  • Подготовка и егзекуција на планови за content marketing на различни канали (Twitter, Instagram, SnapChat, YouTube и Facebook)
  • Обавување на различни маркетинг активности за конкретни маркетинг кампањи
  • Истражување и анализа на реализирани маркетинг кампањи

Што очекуваме:

  • Отворена, комуникативна и мотивирана личност
  • Иницијатива и креативност
  • Добра организација и способност за мултитаскинг
  • Способност за брзо учење и адаптирање

Ако си заинтересиран/a пиши ни!
Испрати ни твое CV + мотивациско писмо на raboti@grouper.mk
Во email пораката задолжително наведи за која позиција аплицираш.

За Нас


Grouper е првиот сајт за групни попусти и воедно лидер на пазарот на е-трговија во Македонија кој предизвика револуција во оналјн купувањето!

Мрежата на соработници брои над 2000 компании, над 100.000 корисници се регистрирани за купување на Grouper и над 500.000 посетители месечно.


raboti@grouper.mk