Референт за Финансии и Администрација

Имаме потреба од нов член во тимот - Референт за Финансии и Администрација
 

Во што се состои работата:

 • Прием, издавање, евиденција и регистрација на влезни фактури
 • Издавање и регистрација на излезни фактури 
 • Менаџирање на платфoрмата за финансии на Grouper
 • Kомуникација за прашања од сметководство со екстерниот сметководител
 • Архивско работење
 • Евиденција на вработени, поштарина и документација

Што очекуваме:

 • Позитивна, отворена, комуникативна и мотивирана личност
 • Организациски, комуникациски вештини
 • Желба за работа со луѓе и желба за работа во Grouper пред сé
 • Способност за брзо учење и адаптирање, флексибилност и иницијатива
 • Тимска игра

Што треба да знаеш:

 • Англиски јазик, напредно ниво
 • Работа со компјутери (Microsoft Office)
 • Претходно работно искуство во администрација или финансии ќе се смета за предност

Како да аплицираш:

 • Испрати го твоето CV и мотивациско писмо на raboti@grouper.mk
 • Subject на email пораката преку која аплицираш треба да биде: Референт за Финансии