Travel Agent

Имаме потреба од нов член во одделот за продажба и патувања - Travel Agent

Во што се состои работата:

 • Барање и склучување на договори за соработка со нови партнери (хотели, туристички агенции) 
 • Организирање на патувања на групи
 • Работа на резервациони системи за хотели
 • Испраќање на пресметки/калкулации по завршена зделка 
 • Одржување на професионален и пријателски однос со клиентите

Што очекуваме:

 • Позитивна, отворена, комуникативна и мотивирана личност
 • Желба за работа со луѓе и желба за работа во Grouper пред сé
 • Способност за брзо учење и адаптирање, флексибилност и иницијатива
 • Тимска игра

Што треба да знаеш:

 • Англиски јазик, напредно ниво
 • Работа со компјутери (Microsoft Office)
 • Претходно работно искуство во областа на туризмот

Како да аплицираш:

 • Испрати го твоето CV и мотивациско писмо на [email protected]
 • Subject на email пораката преку која аплицираш треба да биде: Travel Agent