Отворена работна позиција: Digital Marketing Specialist

Во потрага сме по нов член на нашиот тим – Специјалист за Дигитален Маркетинг!

Еве што треба да знаеш:

 • Претходно работно искуство како Специјалист за Дигитални Медиуми или Дигитален Маркетинг Менаџер
 • Познавање на кој било софтвер за обработка на мултимедиа
 • Познавање на принципите на визуелна комуникација
 • Искуство во областа на веб дизајн и системите за управување со содржини (CMS)
 • Одлични аналитички вештини и способност за управување со проекти
 • Силни вербални и писмени комуникациски вештини
 • Високо образование од областа на маркетинг, дигитални медиуми или од некое друго релевантно поле би се сметало за плус

Еве што ќе работиш:

 • Дизајнирање на дигитални медиумски кампањи усогласени со деловните цели.
 • Координација и реализирање на дигитални содржини (на пример, контент за социјални медиуми, блогови, соопштенија за јавноста, реклами на социјални медиуми и подкасти)
 • Развивање на маркетинг кампањи во согласност со бренд начелата на Grouper
 • Управување со дигитални проекти од почеток до крај
 • Зголемување на свеста за нашиот бренд преку зајакнување на нашето онлајн присуство
 • Одржување на силен онлајн глас на социјалните медиуми
 • Предлагање и спроведување на директни маркетинг методи за зголемување на профитабилноста
 • Следење на ROI и KPI
 • Следење на актуелните настани во дигиталните медиуми

Еве како да аплицираш:

Испрати ни го твоето CV, мотивациско писмо и било што што сметаш дека ќе ни помогне за подобро претставување на твојата работа на raboti@grouper.mk
Subject на email пораката преку која аплицираш треба да биде: Digital Marketing Specialist