Водич за големини - ASTIBO

Доколку ви требаат дополнителни информации да пронајдете соодветен број, препорачуваме да ја погледнете табелата со мерки.

Доколку сте заинтересирани да купите панталони, треба да го пронајдете соодветниот број во табелата МЕРКИ ЗА ПАНТАЛОНИ. Доколку сте заинтересирани да купите фустан или кошула, треба да го пронајдете соодветниот број во табелата МЕРКИ ЗА ФУСТАН И КОШУЛА итн.

Доколку имате проблем во утврдување на соодветната големина, ве молиме контактирајте ја компанијата на тел:  071 210 200