Барање за рефундација

Нашите корисници се наш приоритет. Ако сте купиле купон кој сакате да ја вратите, а постои реална причина за враќање на купонот, пополнете го ова барање за рефундација и ќе ве исконтактираме повратно во најскор можен рок. Ве молиме имајте предвид дека за да одговориме​ на Вашето барање​ потребно е да стапиме во контакт со компанијата давател на услугата​/производот за што​ понекогаш​ ​може да ​бидат потребни​ ​неколку ​дена ​со цел да ви вратиме повратен одговор.

Ако купонот кој сте го купиле е од тековна зделка која се уште е активна и ​истиот ​не е искористен, а купувањето сте го направиле пред не повеќе од 10 дена, ​​рефундација можеби ќе ви биде одобрена​ веднаш (зависно од политиката на компaнијата продавач на производот/давател на услугата)​, а средствата ќе ви бидат на рас​п​олагање на Вашиот профил.