Играта заврши на 17.03.2019 во 23:59h. Провери ги добитниците тука

Како да освоиш карти за
UEFA Champions League?

собери 150 поени за да
влезеш во големото извлекување
или собери најмногу поени и
загарантирај си ја добивката!

Како собираш поени?

секоја купена grouper зделка
со MASTERCARD® ти носи поени!

1 купон = 10 поени

100 ден = 10 поени

пример:

купен купон од 500 денари ти носи 60 поени

1 купон(10 поени) + 500 денари (50 поени) = 60 поени

Како да освоиш некоја
од 40те награди?

Купувај со MASTERCARD®
и влези во неделното извлекување
секој понеделник наградуваме
5 недели x 8 добитници
за 40 награди

Наградната игра е завршена

распоред на извлекувања

купувај со MASTERCARD® на grouper и влези во неделните извлекувања!

секоја зделка ти носи поени! оди кон зделките