Играта заврши на 17.03.2019 во 23:59h. Провери ги добитниците тука

5 добитници

карти за UEFA Champions League


1 добитник x 2 карти за финале
мадрид, шпанија

4 добитници x 2 карти за полуфинале

40 добитници

патувања и вредни награди


8 среќни добитници
секој понеделник извлекување

КУПУВАЈ СО MASTERCARD® НА GROUPER
МОЖЕ ДА ОСВОИШ ЕДНА ОД СЛЕДНИТЕ 40 НАГРАДИ

Купувај со MASTERCARD® на grouper и влези во неделните извлекувања!

секоја зделка ти носи поени! оди кон зделките