Играта заврши на 17.03.2019 во 23:59h. Провери ги добитниците тука

секоја недела

8 среќни добитници!

Секој купен купон со MASTERCARD® учествува
во неделните извлекувања за 40те награди

Распоред на извлекувања:

Прво коло извлекување на 18.02.2019 година во 12:00h

од сите купени купони во период од 13.02.2019 (00:00) до 17.02.2019 година (23:59ч)

Второ коло извлекување на 25.02.2019 година во 12:00h

од сите купени купони во период од 18.02.2019 (00:00) до 24.02.2019 година (23:59ч)

Трето коло извлекување на 04.03.2019 година во 12:00h

од сите купени купони во период од 25.02.2019 (00:00) до 03.03.2019 година (23:59ч)

Четврто коло извлекување на 11.03.2019 година во 12:00h

од сите купени купони во период од 04.03.2019 (00:00) до 10.03.2019 година (23:59ч)

Петто коло извлекување на 18.03.2019 година во 12:00h

од сите купени купони во период од 11.03.2019 (00:00) до 17.03.2019 година (23:59ч)

Главното извлекување за карти за UEFA Champions League ќе биде на 25.03.2019 година во 12:00h

Добитници од прво коло се:

 1. Билјана Филиповска - Вредносен ваучер од 3000 ден. oд Adam’s Shoes
 2. Ана Стојменовиќ - Вредносен ваучер од 3000 ден. oд Adam’s Shoes
 3. Сања Јовановска Стоиловска - Вредносен ваучер од 4500 ден. oд АМС
 4. Филип Рангелов - Вредносен ваучер од 4500 ден. oд АМС
 5. Ања Галамарова - Вредносен ваучер од 3000 ден. oд THE LOFT
 6. Симона Трипуновска - Вредносен ваучер од 3000 ден. oд THE LOFT
 7. Ана Анчевска - 2 ноќевања со појадок за двајца во Хотел Тино Св. Стефан 4* (Охрид)
 8. Дејан Крстевски - 2 ноќeвања со појадок и вечера за двајца во Hotel All Seasons Club 4*(Банско)

Добитници од второ коло се:

 1. Марија Кик - Вредносен ваучер од 3000 ден.oд Adam’s Shoes
 2. Костадин Ангелов - Вредносен ваучер од 3000 ден.oд Adam’s Shoes
 3. Елена Цуцулоска - Вредносен ваучер од 3000 ден. oд Bio Cosmos
 4. Христо Никодиновски - 2 ноќeвања со појадок и вечера за двајца во Hotel Maraya 4* (Банско)
 5. Хари Фурнаџиски Адамс - Вредносен ваучер од 3000 ден. oд THE LOFT
 6. Теодора Поп Трајков - Вредносен ваучер од 3000 ден. oд THE LOFT
 7. Димитар Штериов - Вредносен ваучер од 3000 ден. oд THE LOFT
 8. Корнелија Утевска Глигоровска - 2 ноќевања со појадок за двајца во Gardenia Hotel & Spa 5* (Велес)

Добитници од трето коло се:

 1. Марија Магдинчева Шопова - Вредносен ваучер од 3000 ден.oд Adam’s Shoes
 2. Моника Чавдарова - Вредносен ваучер од 3000 ден.oд Adam’s Shoes
 3. Виолета Ангелкова - Вредносен ваучер од 3000 ден. oд Bio Cosmos
 4. Наташа Андреева - Вредносен ваучер од 3000 ден. oд Bio Cosmos
 5. Елизабета Крстевска - 2 ноќевања со појадок за двајца во Хотел Тино Св. Стефан 4* (Охрид)
 6. Благоја Марковски - 2 ноќевања со појадок за двајца во Хотел Тино Св. Стефан 4* (Охрид)
 7. Виктор Џумеркоски - Вредносен ваучер од 4500 ден. oд АМС
 8. Емтрее Фикс - 2 ноќeвања со појадок и вечерa за двајца во Hotel Park Gardenia, (Банско)

Добитници од четврто коло се:

 1. Адријана Стојчевска - Вредносен ваучер од 3000 ден.oд Adam’s Shoes
 2. Дита Дита - Вредносен ваучер од 3000 ден.oд Adam’s Shoes
 3. Борис Петрески - 2 ноќевања со појадок за двајца во Gardenia Hotel & Spa 5* (Велес)
 4. Елена Здравева - 2 ноќевања со појадок за двајца во Gardenia Hotel & Spa 5* (Велес)
 5. Тони Јовчевски - Вредносен ваучер од 4500 ден. oд АМС
 6. Дејан Здравковски - 2 ноќeвања со појадок и вечер за двајца во Hotel Breza (Боровец)
 7. Пламенка Македонска - 2 ноќевања со појадок за двајца во Хотел Тино Св. Стефан 4* (Охрид)
 8. Сања Клетничка Стоименов - 2 ноќeвања со појадок и вечер за двајца во Hotel Terra Complex (Разлог)

Добитници од петто коло се:

 1. Александра Готиќ - Вредносен ваучер од 3000 ден.oд Adam’s Shoes
 2. Димитар Штериов - Вредносен ваучер од 3000 ден.oд Adam’s Shoes
 3. Климент Младеноски - 2 ноќевања со појадок за двајца во Gardenia Hotel & Spa 5* (Велес)
 4. Александра Царцанидис - 2 ноќевања со појадок за двајца во Gardenia Hotel & Spa 5* (Велес)
 5. Славче Андоновски - 2 ноќeвања за 4 лица во Villa Jagoda (Боровец)
 6. Огнен Трајковски - Вредносен ваучер од 4500 ден. oд АМС
 7. Кети Каравасилев - Вредносен ваучер од 3000 ден. oд Bio Cosmos
 8. Љупка Петрушевска - Вредносен ваучер од 3000 ден. oд Bio Cosmos

ГЛАВНИ ДОБИТНИЦИ СПОРЕД БРОЈ НА СОБРАНИ ПОЕНИ

 1. Ана Анчевска x2 карти за финале UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALS
 2. Предраг Мојсовски x2 карти за полуфинале UEFA CHAMPIONS LEAGUE SEMI FINALS

ИЗВЛЕЧЕНИ ДОБИТНИЦИ НА КАРТИ (ОД ОНИЕ СО СОБРАНИ МИНИМУМ 150 ПОЕНИ)

 1. Влатко Дончев x2 карти за полуфинале UEFA CHAMPIONS LEAGUE SEMI FINALS
 2. Драгана Јакова x2 карти за полуфинале UEFA CHAMPIONS LEAGUE SEMI FINALS
 3. Филип Јовикевиќ x2 карти за полуфинале UEFA CHAMPIONS LEAGUE SEMI FINALS

купувај со MASTERCARD® на grouper и влези во неделните извлекувања!

секоја зделка ти носи поени! оди кон зделките