Играта заврши на 17.03.2019 во 23:59h. Провери ги добитниците тука

топ 20 натпреварувачи

рангирани според најмногу собрани поени првите двајца кои ќе
имаат собрано најмногу поени до 18.03.2019 се загарантирани добитници на:

1 победник - x2 карти за UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALS

4 победници - x2 карти за UEFA CHAMPIONS LEAGUE SEMI FINALS

ОСТАНАТИТЕ 3 ДОБИТНИЦИ НА X2 КАРТИ ЗА ПОЛУФИНАЛЕ ЌЕ БИДАТ ИЗВЛЕЧЕНИ
ОД СИТЕ УЧЕСНИЦИ КОИ ИМААТ МИНИМУМ 150 ПОЕНИ!

ТОП 20 ИГРАЧИ

Ранг Име Поени
1 Ana A. 2,953
2 Predrag M. 2,234
3 Dita D. 1,890
4 Tomislav N. 1,784
5 Elena K. 1,620
6 Виктор Џ. 1,619
7 Слободан С. 1,554
8 Ана-Марија П. 1,377
9 Оливер М. 1,350
10 Risto P. 1,157
11 oliver r. 1,136
12 Dejan B. 1,113
13 N. 1,080
14 Natalija D. 978
15 Monika S. 949
16 Blagica R. 918
17 Sandra P. 918
18 И. 918
19 Filip T. 909
20 Ana P. 810

до сега 268 учесници во извлекувањето (со повеќе од 150 поени)

Како собираш поени?

секое купување со MASTERCARD® на grouper ти носи поени!

1 купон = 10 поени

100 ден = 10 поени

пример:

купен купон од 500 денари ти носи 60 поени

1 купон(10 поени) + 500 денари (50 поени) = 60 поени

купувај со MASTERCARD® на grouper и влези во неделните извлекувања!

секоја зделка ти носи поени! оди кон зделките