Гостилница Дукат
Достава се врши од 9 до 21 ч. во рок од 1 час
Минимална нарачка за достава е 600 ден.
Бесплатна достава за нарачки над 1000 ден.
Доплата од 50 ден. за нарачки под 1000 ден.
Работно време за подигнување: од 9 до 21 часот
Клик за мени

16 ја следат оваа компанија