Гостилница Налеј
Достава се врши од 10 до 20 ч. во рок од 1 час
Минимална нарачка за достава е 500 ден.
Доставата е бесплатна
Доставата важи само за општина Аеродром
Работно време за подигнување: пон-саб од 08-24 ч, нед од 08-18 ч.
Клик за мени

8 ја следат оваа компанија