Ресторан Дион
Доставата се врши од 09:00ч. до 22:00ч.
Доставата се врши во рок од 1 час за Скопје
Минимална нарачка за достава е 400 ден
Доплата за достава за сите нарачки изнесува 80 ден.
Работно време за подигнување: од 09:00ч. до 23:00 ч.
Преземање од локал во рок од 30 мин.
Клик за мени

69 ја следат оваа компанија