Sushico
Достава се врши од 11 до 22 ч. во рок од 1 час
Минимална нарачка за достава во Центар е 1000 ден.
Минимална нарачка за останати населби е 1500 ден.
Бесплатна достава за сите нарачки
Работно време за подигнување: од 11 до 20:30 часот
Клик за мени

39 ја следат оваа компанија