Со секоја трансакција направена со Mastercard картичка над 300 денари учествуваш во извлекување за Samsung Galaxy S8, a со трансакција над 1500 денари добиваш подарок! ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Ве молиме додадете зделки во вашата кошничка