45% попуст на фејсбук рекламирање - нова ера на маркетинг рекламирање за бизниси во "CyberLink Media" во вредност од 16678 ден. (269 eur) по цена од 9176 ден. (148 eur)

РАСПРОДАДЕНО

45% попуст на фејсбук рекламирање - нова ера на маркетинг рекламирање за бизниси во "CyberLink Media" во вредност од 16678 ден. (269 eur) по цена од 9176 ден. (148 eur)

Цена

9,176 ден.

РАСПРОДАДЕНО

Вредност

16,678 ден.

Попуст

45%

Заштеда

7,502 ден.

Купени : 1

Добивате

Основен професионален facebook пакет:


 • Отворање на Фејсбук профил за Вашата компанија

 

 • Регистрација на уникатно Фејсбук име и адреса

 

 • Уникатен графички дизајн на cover photo, profile photo и дизајн на табовите во согласност со Фејсбук правилата

 

 • Отворање на Добредојдовте, Контакт, Фото Галерија таб (во согласност со потребите и желбите на клиентот и во зависност од добиените материјали – текст, слики, видео материјали)

 

 • 1 имејл испратен до вашата датабаза на клиенти за промоција на фан страницата

 

 • Развој на контент план за месец дена: 20-25 постови месечно

 

 • Комуникација со фанови (одговарање на прашања поврзани со вашата компанија)

 

 • 2 часа обука на одговорно лице за понатамошно менаџирање со Фејсбук фан страницата

 

Останати услуги вклучени во пакетот:

 

 • Отворање на компаниски профил на останатите социјални мрежи: LinkedIn, Pinterest, You Tube, Twitter (во координација со клиент)

 

 • Синхронизација на YouTube, Twitter, Pinterest, Linked in профили на компанијата

 

 • Едномесечна техничка подршка

Услови

 • Купонот може да се искористи од 01.10.2013 до 30.11.2012
 • По купувањето на купонот контактирајте го Никола Василевски на тел. 3090-300 или е-маил: [email protected]
 • Напомена: Во цената на понудата не е вклучен Фејсбук буџет за рекламирање. Минимален буџет за ФБ рекламирање 50 Евра.

Опис

Професионален facebook пакет на 45% изработен од професионалниот тим  на CyberLink Media! 

Сведоци сме на сѐ поголемата употреба на социјалните мрежи за бизнис маркетинг цели. Во Македонија, Фејсбук маркетингот е најмногу застапен како најпопуларен социјален медиум, со речиси 1 милион Фејсбук корисници и над 700 отворени Фејсбук бизнис профили.

Бенефити за Вашиот бизнис од Фејсбук маркетинг:

 • - Пристап до нови потенцијални клиенти
 • - Намалени трошоци за маркетинг
 • - Зголемување на свесноста за компанијата/брендот
 • - Зголемена интеракција со клиенти
 • - Вирален маркетинг („маркетинг од уста на уста”)
 • - Таргетирано рекламирање (според години, пол, интереси, брачен статус и сл.)
 • - Контрола на квалитет на производ и услуга, дистрибуција, испорака, релации клиент - вработен

 

ЗА CYBERLINK MEDIA

CyberLink Media е интернет маркетинг компанија основана во 2004 година. Тимот на CyberLink Media е составен од специјалисти кои што ќе ви помогнат да креирате таргетирана онлајн заедница на следбеници на вашиот бизнис, кои што ќе го прошират добриот збор за вас на нивните пријатели на најпопуларните онлајн канали: Facebook , LinkedIn, Twitter, YouTube и Pinterest.

Избрани Референци: Сава Осигурување, Бекутан, Здравко Чолиќ, градот Дизелдорф (линк)

ОСНОВЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН ФЕЈСБУК ПАКЕТ

Пакетот е наменет за мали и средни претпријатија, без разлика на дејноста со која се занимаваат. Услугата опфаќа поставување и едномесечно професионално менаџирање на Facebook фан страница за Вашата компанија.

Основниот Фејсбук пакет ги опфаќа следните услуги:

 • - Отворање на Фејсбук профил за Вашата компанија
 • - Регистрација на уникатно Фејсбук име и адреса (пример: www.facebook.com/CyberlinkMedia)
 • - Уникатен графички дизајн на cover photo, profile photo и дизајн на табовите во согласност со Фејсбук правилата
 • - Отворање на Добредојдовте, Контакт, Фото Галерија таб (во согласност со потребите и желбите на клиентот и во зависност од добиените материјали – текст, слики, видео материјали)
 • - 1 имејл испратен до вашата датабаза на клиенти за промоција на фан страницата
 • - Развој на контент план за месец дена: 20-25 постови месечно
 • - Комуникација со фанови (одговарање на прашања поврзани со вашата компанија)
 • - 2 часа обука на одговорно лице за понатамошно менаџирање со Фејсбук фан страницата

Останати услуги вклучени во пакетот:

 • - Отворање на компаниски профил на останатите социјални мрежи: LinkedIn, Pinterest, You Tube, Twitter (во координација со клиент)
 • - Синхронизација на YouTube, Twitter, Pinterest, Linked in профили на компанијата
 • - Едномесечна техничка подршка

* Во цената на понудата не е вклучен Фејсбук буџет за рекламирање

** Минимален буџет за ФБ рекламирање 50 Евра.

ДОДЕКА ВИЕ РАЗМИСЛУВАТЕ КАКО ДА КРЕИРАТЕ НОВИ УСПЕШНИ ПРИКАЗНИ ЗА ВАШИОТ БИЗНИС...

КОНКУРЕНЦИЈАТА ВЕЌЕ ОСВОЈУВА ПУБЛИКА И ГРАДИ ОБОЖАВАТЕЛИ НА БРЕНДОТ ОНЛАЈН.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ДЕНЕС!

Контакт информации

Се уште нема коментари за оваа зделка. Биди прв со твој коментар.
За да објавите коментар мора да бидете најавени. Најавете се тука.

ДРУГИ ЗДЕЛКИ