ЧПП

 • Како работи Grouper?

  Секој ден Grouper нуди непобедлива зделка за најдобрите работи што можете да ги правите, вкусите или посетите во Вашиот град. Со ветувањето на бизнисите одреден загарантиран број на потрошувачи, добиваме попусти кои не можете да ги добиете на било кое друго место. Ние тоа го нарекуваме "моќта на групното купување".

   

 • Морам ли да се зачленам на Grouper за да добијам групен попуст?

  Да. Покрај можноста да купувате со попуст, зачленувањето значи дека во вашето поштенско сандаче ќе ги добивате новите зделки кои се од ваш интерес, така што не би пропуштиле понуда за која сте заинтересирани заради ненавремено известување. Покрај тоа, членството не ве чини ништо, па нема што да изгубите. Можете само да добиете. На крајот на краиштата секогаш можете безболно да се одјавите. За да одберете за кои категории сте заинтересирани да добивате известувања одберете ги категориите од линкот Email Известувања во опаѓчкото мени на Вашиот профил или ако не сте најавени кликнете на линкот "Промени ги категориите од интерес" кој се состои во секој маил добиен од нас најдолу.

   

 • Ми се допаѓа денешната понуда – како да ја добијам?

  Само кликнете на копчето "купи" додека е активна понудата. Доколку доволен број на купувачи се пријават за понудата, ќе ви биде наплатено од Вашата картичка и ќе ви биде испратен е-mail за да го испечатите Вашиот Grouper купон. Доколку не се пријават доволно луѓе, никој не ја добива понудата (а Вам парите ќе ви бидат вратени на Вашата платежна картичка). Па поканете ги Вашите пријатели за да се осигурате дека ќе ја добиете понудата.

   

 • Успешно купив зделка, а не го добив купонот?

  Доколку зделката се уште не го достигнала минималниот број на купувачи, почекајте да го достигне и тогаш ќе го добиете вашиот купон. Купонот го добивате на два начини: преку email и на Вашиот профил во --> Купони.


 • Што се случува ако Grouper не го достигне минималниот број на купувачи?

  Доколку не се пријават доволен број на луѓе, тогаш зделката ќе биде исклучена, а Вам нема да ви биде наплатено. Повеќе среќа следниот пат! Па доколку навистина го сакате Grouper купонот, молете ги или заканувајте им се на Вашите пријатели за да купат.

   

 • Дали може да го искористам мојот Grouper купон истиот ден кога сум го купил/а?

  Да. Grouper Купоните имаат датум од кога може да се користат, како и рок на истекување до кога може да се користат. Најчесто купонот може да се користи веднаш по купување, меѓутоа во Условите на секоја зделка е наведен рокот за користење за конкретната понуда.

   

 • Купив Grouper Купон - како да го искористам?

  Откако зделката ќе го достигне минималниот број на купувачи, ќе го добиете Вашиот Grouper - купон, кој ќе можете да го испечатите и да го употребите. На самиот купон има инструкции за употреба и адреса на компанијата. 

   

 • Што ако немам принтер?

  Ни тоа не е проблем! Ако немате печатач покажете го купонот на мобилен телефон, лап топ или однесете го Вашиот персонален компјутер ако сакате! Поголемиот број од компаниите дозволуваат и користење на купоните со покажување од мобилен телефон, но за да се осигурате при резервацијата во компанијата може да прашате.

   

 • Можам ли да купам Grouper Купон како подарок за некој друг?

  Да. Ние им пренесуваме на сите бизниси со кои соработуваме дека Grouper Купоните може да бидат подарени, и доколку во понудата не е наведено поинаку слободно може да го подарите! Со цел да го испратиме купонот како подарок, одберете ја опцијата „купи за подарок“ при купувањето.

   

 • Чекај, моето име е на Grouper купонот. Дали стварно може да го употребам како подарок?

  Да!

   

 • Ако јас сум го купил/а купонот дали морам јас да го искористам?

  Не. Купонот може да го искористи било кое лице на кое ќе го дадете. Во секој случај за да не дојде до злоупотреба чувајте го на безбедно место Вашиот купон како и профилот каде е зачуван и email адресата.

 

 • Доколку не ја употребам целосната вредност на Grouper купонот наеднаш, можам ли остатокот да го искористам подоцна?

  Не. Доколку не е наведено поинаку, не добивате кусур или кредит за да го искористите подоцна. Донесете пријател - поделете го!

   

 • Можам ли да го комбинирам мојот Grouper Купон со други понуди?

  Не!...освен доколку не е наведено поинаку во понудата.

   

 • Дали ми се наплатува веднаш штом ќе се пријавам за зделка?

  Kога ќе се пријавите пари се повлекуваат од вашата картица, но стојат резервирани со цел вие да не може да ги потрошите додека зделката не се затвори. Доколку зделката е успешна, парите легнуваат на сметка на бизнисот, во спротивно доколку зделката не го достигне минималниот број на купувачи, парите ви се враќаат на Вашата картичка.

   

 • Дали е Grouper безбеден?

  Апсолутно. Бројот од Вашата кредитна картичка е пренесен преку SSL директно до безбеден електронски свод. Во ниедно време бројот на Вашата кредитна картичка не е зачуван на нашиот сервер. Транскациите се процесираат преку процесинг системот на Халк Банка и во ниеден момент Групер нема достап до Вашите податоци.

   

 • Можам ли да вратам Grouper купон?

  Ние ќе направиме се за да Вие бидете задоволни. Ќе ви помогнеме ако нешто не е во ред со Вашиот купон или доколку бизнисот кој сте го посетиле со купонот не ви ја даде услугата. Само морате да не известите на време...

   

 • Што ќе се случи ако мојот Grouper купон истече?

  Не е се изгубено. Ако купонот истече, тој ја губи промотивната вредност, но се уште можете да го искористите во вредноста која сте ја платиле, односно да ја доплатите редовната цена и да го добиете производот/услугата.

   

 • Штотуку испратив предлог за Grouper на мојот пријател што понатаму?

  Доколку Вашиот пријател го направи своето прво купување во наредните 72 часа откако кликнал на линкот кој сте му го пратиле, ние ќе ви испратиме е-маил за да ве известиме дека сте добиле 30ден. кредит на вашиот профил.

   

 • Што ако пријателот се зачлени на сајтот - добивам ли нешто од тоа?

  Секако. Ако некој на кој сте му пратиле препорака се зачлени во рок од 72 часа, Вие ќе добиете кредит од 30ден. кога тој ќе го направи своето прво купување.

   

 • Можам да пратам препораки на повеќе пријатели?

  Да.

   

 • Добив кодови за препорака од тројца пријатели - дали сите ќе бидат наградени?

  Не, само последниот код кој сте го кликнале пред да го направите вашето прво купување ќе добие награда. Кој пријател најмногу ви се допаѓа?