Препорачај пријател

Препоpачај на пријател и добиј 30 групер поени, еквиваленто на 30 ден. во вашата Grouper торбичка!

Добијте 30 групер поени кога некој што се го поканиле на Grouper.mk ќе го купи својот прв Grouper купон. Поканете што повеќе пријатели и уживајте додека вашата торбичка се полни со поени од пријателите кои ги имате препорачано да се приклучат на Grouper.mk.

Мора да бидете логирани или регистрирани за да го добиете вашиот линк за препорачување на пријател.


Имате прашања за тоа како функционира препорачувањето на пријател?

Што е ова?

Ви даваме 30 ден. во Grouper денари за секој пријател кој ќе го препорачате, кога тој ќе ја купи неговата прва зделка. Тоа е нашиот начин да ви се заблагодариме за тоа што ја ширите веста и ја зголемувате моќта на групното купување. Grouper денарите може да бидат искористени за секое наредно Grouper купување и никогаш не истекуваат.

Кои се правилата?

Ако некој се регистрира на Grouper во рок од 48 часа по кликнување на Вашиот линк, ќе ве известиме во рок од 24 часа по нивното прво купување и автоматски ќе ви додадеме 30 ден. во вашата торбичка. Можете да препорачате колку што сакате пријатели. Проверете го Вашиот биланс во делот "Мој Профил" > "Мои Трансакции" откога ќе се логирате.

Како да учествувам?

Сподели го твојот персонализиран линк за препорака користејќи некои од алатките горе. Ако некој го кликне тој линк, ние ќе знаеме дека вие сте го пратиле.

Се уште не ви е јасно како функционира услугата "препорачај пријател"? Пишете ни на support@grouper.mk