Недела на храна започна, секој ден нови вкусни зделки од гурманското мени! Распоредот на менито е следен:

Пица & Паста 5.06
Бургери 6.06
Азиска кујна 7.06
Скара, месо и риба 8.06
Пецива и десерти 09.06
Салати и мезе 10.06
Hangover breakfast and veggie bar 11.06

#СкопјеГурман