Забелешка/Пофалба

Нашите корисници се наш приоритет и вашиот фидбек ни е од особена важност. Доколку имате било какви забелешки во однос на користењето на услугата на Grouper или сакате да не пофалите нам или нашите соработници, пополнете ја оваа форма, а ние ќе се потрудиме да ви одговориме во најбрз временски рок.